Három unokatestvér halt meg a tolnai halálos balesetben

Gyulaj, Tolna megye, halálos baleset
Vágólapra másolva!
Öten utaztak abban az autóban, amelyik csütörtökön Somnál egy kamionnak ütközött. A balesetben hárman a helyszínen meghaltak. A három halott unokatestvér volt, egyiküket várandós menyasszonya gyászolja - tudta meg a Blikk.
Vágólapra másolva!

Egyikük kocsijával mentek Siófokra egy építkezésre, az esős idő miatt azonban nem volt munka, ezért elindultak hazafelé.

Feltehetőleg a sofőr gyorsan hajtott a csúszós úton, és Somnál egy kamionnak ütközött.

Az ütközés olyan erejű volt, hogy az autó gyakorlatilag kettétört, alig maradt ép darabja. A roncsok szanaszét szóródtak,

volt olyan elem, amit majd egy kilométerre az ütközéstől találtak meg.

Az öt fiatal építőipari munkás mind kirepült a kocsiból, hármuk életét már nem lehetett megmenteni. Az autó 19 éves sofőrjét súlyos sérülésekkel kórházban kezelik.

"Képtelen vagyok felfogni, hogy ez történt. Annyira rendes és jó srácok voltak. Nem ittak, nem buliztak, próbálták komolyan, felelősséggel élni az életüket.

– mondta Szatmári István, a Roma Önkormányzat elnöke.

Az öt barát közül a legfiatalabb 17, a legidősebb pedig 27 éves.

A tragédiát a két elől ülő élte túl, hátul mindenki meghalt.

Mentősök stabilizálják az egyik túlélő állapotát a baleset helyszínén. Forrás: Police.hu

A 17 éves Zsolt szülei vigasztalhatatlanok, amióta megtudták, mi történt. A másik srácnak két kisgyereke van, a harmadiknak pedig várandós a menyasszonya. Mindenki gondolhatja, min megyünk keresztül. Csak nehogy szegény lánynak elmenjen a babája. Arra egyelőre gondolni sem akarunk, hogy talán a sofőr hibájából történt a baleset – sírta el magát az egyik fiú rokona.

A helyi önkormányzat azonnali segélyt adott az érintett családoknak és a temetésben is próbálnak majd segíteni.
"Mind az öt családnál jártam, szegények borzalmas állapotban vannak. Péntek este egy megemlékezést tartottunk, a buszmegállónál lévő keresztnél.

– mondta a település polgármestere, Selmeci László.

A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja.