Már korábban is fenyegetőzött kisfia megölésével az expornós magyar anya, aki végül halálra szúrta a kétéves Alexet, írja a Bors alapján a Ripost.

Halálra késelte kisfiát egy Olaszországban tartózkodó magyar anya pénteken kora délután. Az elvált nőnek a magyar bíróság döntése értelmében át kellett volna adnia a gyermeket a budapesti apának, helyette Olaszországba vitte és számtalan mellkasi és nyaki késszúrással megölte a kisfiút, és a kis Alex holttestről fotót küldött exének, az alábbi sokkoló kísérőszöveggel: „Most már egyikünké sem lesz."

Katalin, az anya mindent elkövetett, hogy ellehetetlenítse a kapcsolattartást, miután különváltak, mi több, még azt is kilátásba helyezte, hogy a kis Alexet leönti benzinnel és felgyújtja.

Az anya életvitelét elemezve a bíróság végül úgy döntött, hogy az anyának azonnali hatállyal át kell adnia a gyermeket az édesapjának. Az asszony viszont Olaszországba szökött, ahol a kisfiút több késszúrással kivégezte, majd a gyermeket egy áruház pénztári futószalagjára helyezte, hogy egy fényképet küldhessen a kisfiú apjának. A gyerek édesapja megszólalt a Borsnak, erről itt írunk.