Olaszországba szökött a kétéves kisfiával a bíróság múlt heti döntése után az a magyar nő, aki nem volt hajlandó elfogadni, hogy a gyereket ideiglenesen az apánál helyezték el - írta meg a Bors.

A nőnek pénteken kellett volna a gyereket az apának átadnia Budapesten, de ő inkább több késszúrással megölte őt, majd a holttestet egy élelmiszerüzlet pénztárjának a szalagjára helyezte, és lefotózta, hogy a volt párjának elküldje.

Péntek kora délután kést ragadott, és a babakocsiban ülő fiát a nyakán, a mellkasán és a hasán is megsértette.
A helyi lapok információi szerint a kicsit a kiérkező mentősök még megpróbálták a boltban újraéleszteni, de hiába küzdöttek az életéért, a fiúcska akkor már halott volt.

Azt írták, hogy az eset után az anyát azonnal bevitték a helyi rendőrségre, de olyan zavart állapotban van még jelen pillanatban is, hogy azt sem tudták pontosan megállapítani, milyen kapcsolatban áll a kisfiúval.

A helyi hatóságok azonnal elrendelték az ügy vizsgálatát; Cittá della Pieve polgármestere, Fausto Risini pedig megrendülten nyilatkozott az Il Giornalénak:

Nincsenek szavak arra, ami történt. Egész Cittá della Pievét megrázta és sokkolta az eset, és csak erre a kétéves kis angyalkára tudunk gondolni– mondta.