Több mint egymillióan emlékeznek Gyurcsány kudarcos politikájára

Budapest, 2021. szeptember 1. A Fidesz és a KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű petíciójának aláírásgyűjtő ívei a belvárosi Ferenciek terén 2021. szeptember 1-jén. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
A Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíció eddigi több mint 1 millió aláírója emlékszik Gyurcsány Ferenc kudarcos politikájára, és nem szeretné, ha visszatérne a hatalomba - jelentette ki vasárnapi sajtótájékoztatóján Budapesten a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Vágólapra másolva!

Hollik István emlékeztetett arra, hogy a baloldal 15 év alatt Gyurcsánytól Gyurcsányig jutott, ő a vezetője a baloldalnak ma is.

Hozzátette: azt is tudják, hogy az ellenzéki előválasztás színjáték csupán, amelyet Gyurcsány Ferenc irányít.

A Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíció eddigi több mint 1 millió aláírója emlékszik Gyurcsány Ferenc kudarcos politikájára, és nem szeretné, ha visszatérne a hatalomba - jelentette ki vasárnapi sajtótájékoztatóján Budapesten a Fidesz kommunikációs igazgatója Fotó: Hirling Bálint - Origo

A kormánypárti politikus szerint érdektelen, hogy Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára, vagy a bábja, Karácsony Gergely főpolgármester lesz-e a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

Hollik István a sajtótájékoztatón közölte, hogy a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! aláírásgyűjtés addig folytatódik, amíg minden támogatóhoz eljut.

A petíciót hamarosan online formában is megnyitják.

A politikus a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíció jelentőségéről, a 2022-es országgyűlési választás tétjéről hangsúlyozta: bő fél év múlva két politika, a 2010 óta folytatott országépítés és Gyurcsány Ferenc politikája között kell választani.