Újabb fotó került elő: itt is náci karlendítés közben látható az ózdi jobbikos alpolgármester

Vágólapra másolva!
Újabb fénykép bizonyítja, hogy náci karlendítést végzett Ózd jobbikos alpolgármestere egy lengyelországi holokausztmúzeumban. Farkas Péter Barnabást heteken keresztül mosdatta a baloldali propagandasajtó, mivel minden kritika nélkül elhitték a Gyurcsány-show helyi szereplőjéről, hogy csupán integetett. Farkas bár az előválasztási bohóckodáson vereséget szenvedett, de a botrány ellenére nem mondott le alpolgármesteri helyéről.
Vágólapra másolva!

Még szeptember végén Ózd jobbikos alpolgármesteréről, Farkas Péter Barnabásról olyan fénykép került elő, amelyen a politikus náci karlendítés közben látható, a háttérben pedig Dávid-csillag és „Jude", azaz „zsidó" felirat található.

Forrás: Origo

A teljes baloldali propagandasajtó ezt követően elkezdte mentegetni az ózdi alpolgármestert, akit a Gyurcsány-show-ban természetesen a DK is támogatott. Farkas azt állította, hogy integetett, a baloldali propaganda pedig ezt minden kritika nélkül elhitte neki. Az alpolgármester vereséget szenvedett, de a botrányos kép nyilvánosságra kerülése ellenére továbbra is a pozíciójában van.

A Bennfentes.net hétfőn egy újabb képet hozott nyilvánosságra Farkasról. Ezen egyértelműen látszik, hogy a jobbikos politikus nem integet, hanem náci karlendítést végez.

Forrás: Origo

Mit keresett 18 millió forint a gépkocsiban?

Az ózdi előválasztáshoz kapcsolódó botrány volt, hogy szeptember 22-én Gödöllő térségében az M3-as autópályán történt egy igencsak furcsa baleset. A balesetet szenvedő BMW-ben és a helyszínen rengeteg előválasztási szavazólapot és 18 millió forintnyi készpénzt találtak. Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből szállították a szavazólapokat Budapestre, miközben balesetet szenvedett az autó. A sofőr kirepült az autóból, súlyos sérüléseket szenvedett. A különös baleset szálai a Jobbikhoz és Márki-Zay Péterhez vezettek.

A gépkocsit B. László vezette. Ő volt az, aki a szavazást akadályozó olaszliszkai mélyszegénységben élő embereket Ózdra rendelte, hogy akik nem a náci karlendítő Farkas Péter Barnabás jobbikos politikusra adnák le a voksukat, azok ne tehessék meg.