Újabb fénykép bizonyítja, hogy náci karlendítést végzett Ózd jobbikos alpolgármestere egy lengyelországi holokausztmúzeumban. Farkas Péter Barnabást heteken keresztül mosdatta a baloldali propagandasajtó, mivel minden kritika nélkül elhitték a Gyurcsány-show helyi szereplőjéről, hogy csupán integetett. Farkas bár az előválasztási bohóckodáson vereséget szenvedett, de a botrány ellenére nem mondott le alpolgármesteri helyéről.

Még szeptember végén Ózd jobbikos alpolgármesteréről, Farkas Péter Barnabásról olyan fénykép került elő, amelyen a politikus náci karlendítés közben látható, a háttérben pedig Dávid-csillag és „Jude", azaz „zsidó" felirat található.  

Forrás: Origo

A teljes baloldali propagandasajtó ezt követően elkezdte mentegetni az ózdi alpolgármestert, akit a Gyurcsány-show-ban természetesen a DK is támogatott. Farkas azt állította, hogy integetett, a baloldali propaganda pedig ezt minden kritika nélkül elhitte neki. Az alpolgármester vereséget szenvedett, de a botrányos kép nyilvánosságra kerülése ellenére továbbra is a pozíciójában van. 

A Bennfentes.net hétfőn egy újabb képet hozott nyilvánosságra Farkasról. Ezen egyértelműen látszik, hogy a jobbikos politikus nem integet, hanem náci karlendítést végez.

Forrás: Origo

Mit keresett 18 millió forint a gépkocsiban?

Az ózdi előválasztáshoz kapcsolódó botrány volt, hogy szeptember 22-én Gödöllő térségében az M3-as autópályán történt egy igencsak furcsa baleset. A balesetet szenvedő BMW-ben és a helyszínen rengeteg előválasztási szavazólapot és 18 millió forintnyi készpénzt találtak. Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből szállították a szavazólapokat Budapestre, miközben balesetet szenvedett az autó. A sofőr kirepült az autóból, súlyos sérüléseket szenvedett. A különös baleset szálai a Jobbikhoz és Márki-Zay Péterhez vezettek.

A gépkocsit B. László vezette. Ő volt az, aki a szavazást akadályozó olaszliszkai mélyszegénységben élő embereket Ózdra rendelte, hogy akik nem a náci karlendítő Farkas Péter Barnabás jobbikos politikusra adnák le a voksukat, azok ne tehessék meg.