Édesanyja soha többé nem akarja látni B. Katalint, aki három napja Olaszországban brutális kegyetlenséggel megölte saját kétéves kisfiát.

Az Angyalföldön élő nő pénteken másik, már felnőtt unokájától kapta a hírt, hogy a lánya, Katalin késsel megölte a kis Alexet, majd a már halott gyerek holttestével besétált egy szupermarketbe, a pénztár melletti szalagra helyezte a picit, és közölte: orvosi segítséget kér. A család és a gyerek édesapja úgy értesült a tragédiáról, hogy Katalin lefotózta a halott kisfiút, majd a képet több embernek is elküldte.

A tragédia előzménye, hogy a bíróság nemrégiben úgy határozott: Katalin nem nevelheti tovább a kisfiút, át kell adnia az édesapának. Amint ezt megtudta, meg sem állt Olaszországig. 

Látni sem akarom többé a lányom! De bármennyire is haragszom rá, azt el kell mondanom, hogy jó anya volt. Bolondulásig szerette Alexet, ezért sem tudta elfogadni a bíróság döntését. De ilyet akkor sem lehet csinálni. Hogy ölheti meg valaki a saját vérét? Borzalmas, de ki kell mondanom: magát a gonoszt neveltem fel - fakadt ki az idős asszony a Blikknek.

A korábban felnőtt filmekben is szereplő Katalinnak komoly gondjai voltak, már az első gyereke születésekor is. Olyannyira, hogy idegosztályra került, el is vették tőle a gyereket,  a gyámságot a nagymama kapta meg.

Miután némiképpen felépült a lányom, ideköltözött hozzám, így éldegéltünk. Később megismerkedett azzal a férfival, akitől Alex született. Borzalmas kapcsolat volt, főleg a pici megszületése után. Állandóan azon harcoltak, hogy kivel éljen az én kis hercegem. Aztán döntött a bíró, és amint ezt megtudta Kati, eltűnt a gyerekkel együtt - zokogta a nagymama.

Alex édesapja, Norbert már csak annyit szeretne, hogy itthon temethesse el a kisfiát. Katalint jelenleg egy olasz börtönben őrzik.