Magát a gonoszt neveltem fel - megszólalt a kisfiát kivégző magyar nő édesanyja

Vágólapra másolva!
Édesanyja soha többé nem akarja látni B. Katalint, aki három napja Olaszországban brutális kegyetlenséggel megölte saját kétéves kisfiát.
Vágólapra másolva!

Az Angyalföldön élő nő pénteken másik, már felnőtt unokájától kapta a hírt, hogy a lánya, Katalin késsel megölte a kis Alexet, majd a már halott gyerek holttestével besétált egy szupermarketbe, a pénztár melletti szalagra helyezte a picit, és közölte: orvosi segítséget kér. A család és a gyerek édesapja úgy értesült a tragédiáról, hogy Katalin lefotózta a halott kisfiút, majd a képet több embernek is elküldte.

A tragédia előzménye, hogy a bíróság nemrégiben úgy határozott: Katalin nem nevelheti tovább a kisfiút, át kell adnia az édesapának. Amint ezt megtudta, meg sem állt Olaszországig.

Bolondulásig szerette Alexet, ezért sem tudta elfogadni a bíróság döntését. De ilyet akkor sem lehet csinálni. Hogy ölheti meg valaki a saját vérét? Borzalmas, de ki kell mondanom: magát a gonoszt neveltem fel - fakadt ki az idős asszony a Blikknek.

A korábban felnőtt filmekben is szereplő Katalinnak komoly gondjai voltak, már az első gyereke születésekor is. Olyannyira, hogy

idegosztályra került, el is vették tőle a gyereket,

a gyámságot a nagymama kapta meg.

Miután némiképpen felépült a lányom, ideköltözött hozzám, így éldegéltünk. Később megismerkedett azzal a férfival, akitől Alex született. Borzalmas kapcsolat volt, főleg a pici megszületése után. Állandóan azon harcoltak, hogy kivel éljen az én kis hercegem. Aztán döntött a bíró, és amint ezt megtudta Kati, eltűnt a gyerekkel együtt - zokogta a nagymama.

Alex édesapja, Norbert már csak annyit szeretne, hogy itthon temethesse el a kisfiát. Katalint jelenleg egy olasz börtönben őrzik.