A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Csütörtök
Reggelig a Miskolc-Debrecen vonaltól délnyugatra sokfelé várható újabb eső, záporeső. Napközben aztán északkelet felől csökken a felhőzet, és délnyugatra szorul vissza a csapadék - itt egészen estig eshet. 11 és 19 fok között alakul a hőmérséklet, délnyugaton lesz a leghűvösebb. Élénk lesz az északkeleti szél, hidegfronti hatás érvényesül. Zalára és Somogyra másodfokú, míg a Dunántúl többi megyéjére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki az eső miatt. 

Forrás: met.hu

Péntek
Északon változóan felhős idő lesz, főleg délután már párórás napsütés is várható. Ezzel szemben délen borongós marad az idő, és kisebb eső, zápor is még előfordul. 14-16°C körüli csúcsértékek várhatók.

Szombat
Ugyan kelet felől megnövekszik a felhőzet, az ország nagy részén legalább párórás napsütés is lesz. Esetleg a Tiszántúlon fordul elő zápor. Reggel 3-10, délután 12-17°C közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap és hétfő
Erősen felhős időre van kilátás, szórványosan esővel, záporral. Az északkeleti szelet ismét gyakran kísérik élénk lökések. Folytatódik a hűvös őszi idő: délutánonként mindössze 10-16°C ígérkezik.