Már a leggátlástalanabb baloldali propagandisták lapjának olvasói is szidják Karácsonyt és Márki-Zayt - mutatjuk!

Gyurcsány Ferenc Karácsony Gergely Márki-Zay Péter
Vágólapra másolva!
Egyre inkább átlátnak a Gyurcsány-show-n a legelkötelezettebb baloldali szavazók. A Gyurcsány-show legújabb felvonása annyira hiteltelenre sikeredett, hogy a régi indexesek új blogjának a kommentelői is kezdenek rájönni, hogy csúnyán át lettek verve, a bukott miniszterelnök emberei, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter pedig állandóan hazudoznak, illetve napi szinten változtatják az álláspontjukat. Ott tartunk már, hogy a Gyurcsány-show mögötti hazugságspirál kezd egyre nyilvánvalóbb lenni a leggátlástalanabb baloldali propagandisták blogjának olvasói számára is.
Vágólapra másolva!

Kezdik átlátni a legelkötelezettebb baloldali szavazók is a görög dráma világát idéző komédiát, a Gyurcsány-show-t. Az Origo a baloldali propagandisták zászlóshajójának számító régi indexesek új blogjának (Telex) közösségi oldalán lévő hozzászólásokat tekintette át.

A téma a szokásos, megnéztük, hogy a leggátlástalanabb balos propagandisták hogyan tálalják a Gyurcsány-show legújabb felvonását, amelynek központi szereplői Karácsony Gergely (KG) és Márki-Zay Péter (MZP).

Az egyik hozzászóló szerint „előbb inkább ellenzéket kellene váltani".

Ez a komment tökéletesen rámutat arra, hogy a balos propagandisták még a saját táboruk legkeményebb magjának sem tudják eladni a show-műsort.

Forrás: Facebook

Van, aki úgy véli, hogy

Márki-Zaynak és Karácsonynak azzal kellene foglalkozniuk, amivel 2019-ben megbízták őket a választók, tehát városvezetéssel.

(Megjegyzés: ehhez amúgy egyikük sem ért, de ez most mellékes.)

A magát a blog „lelkes rajongójaként" aposztrofáló kommentelő szerint „gyerekes és szánalmas", amit a Gyurcsány-show jelöltjei csinálnak.

Forrás: Facebook

Egy másik hozzászóló

„szavahihetetlen hatalomkergetőknek" minősíti Karácsonyt és Márki-Zayt.

De a bukott miniszterelnök feleségéről sincs túl jó véleménnyel.

Forrás: Facebook

Egy kommentelő Karácsony hazugságaira hívja fel a figyelmet. A hozzászólására reagáló olvasó pedig arra emlékeztet mindenkit, hogy

Karácsony állandóan hazudik,

hiszen korábban azt mondta, hogy nem akar képviselő lenni, de képviselő lett, majd azt állította, hogy nem akar főpolgármester lenni, de főpolgármester lett, végezetül azt is mondta, hogy miniszterelnök-jelölt sem akar lenni, de mégis az lett...

Forrás: Facebook

Egy újabb hozzászóló Márki-Zay „füllentéseire" világít rá. Erre válaszol egy ember, aki Karácsony 2017 végén kiszivárgott hangfelvételére hívta fel a figyelmet. Ahogy az köztudott, a baloldali politikus akkor azt mondta:

Forrás: Facebook

Egy másik kommentelő arra emlékeztet, hogy Karácsony 2020 decemberében még azt mondta:

Persze könnyen elképzelhető, hogy ebben a kérdésben nem Karácsony, hanem Gyurcsány döntött, de az eredmény szempontjából ez most nem lényeges.

Van, aki szerint

Karácsony római pápának is bejelentkezne, ha időközben megürülne a szék.

Álláspontja alapján mindkét baloldali miniszterelnök-jelölt „szánalmas".

Forrás: Facebook

Egy következő kommentelő rávilágít arra, hogy Márki-Zay nem komolyan vehető, erre jön a válasz, hogy Karácsony sem az, hiszen hazudott.

Egy vélemény szerint a főpolgármester „kamugeri", utalva arra, hogy állandóan kamuzik.

Forrás: Facebook

Egy másik kommentelő viszont

Hódmezővásárhely baloldali polgármesteréről, a „Zay gyerekről" nem akar hallani, mivel az „szánalmas".

Ezzel az álláspontjával nincs egyedül.

Forrás: Facebook

Van, aki szerint Karácsony a legújabb lépésével kiírta magát a magyar politikából, legalábbis a hozzászóló ezt reméli, annak ellenére, hogy ő vállaltan baloldali.

A kommentre reagáló szerint:

A hozzászóló

nagy valószínűséggel Gyurcsány Ferencre utal, aki Karácsony mögött áll.

Forrás: Facebook

Egy újabb hozzászóló emlékeztet rá, hogy

Márki-Zaynak sem szabad hinni, mivel ő nem szavahihető.

(Megjegyzés: Ezzel a ténnyel nehéz lenne vitába szállni.)

Forrás: Facebook