Előkerült egy videófelvétel arról a magyar nőről, aki Olaszországban meggyilkolta kétéves kisfiát, majd a gyerek holttestéről készült képeket elküldte a felnőtt fiának is. A Tények birtokába került felvételen a nő, aki korábban pornósztár volt - arról beszél, nem tud a gyereke nélkül élni, és tudja, esély sincs rá, hogy szembe menjen a bírósági ítélettel, amely a gyerek apjának kedvezett.

"Nem tudok a kisfiam nélkül élni!" - ezt mondta az a magyar nő, aki brutálisan meggyilkolta a kisfiát Olaszországban.

Ha meglesz az elmeorvosi szakértői vélemény, nekem akkor sincs esélyem, hogy visszakapjam a kisfiamat. Nagyon nehéz - sírt a nő a kamerába. A felvételt néhány perccel az előtt készítette, hogy egy elhagyatott épületben, nyolc késszúrással kivégezte a fiát. A boncolási eredmények szerint az egyik szúrás a szívét érte, ebbe halt bele.

A nő később átöltöztette a gyereket, majd bement az egyik szupermarketbe. Futószalagra tette a gyerek testét, és zavart állapotban segítésért kiabált. A fiút már nem lehetett megmenteni.

Németh Zsolt kriminológus a Tényeknek azt mondta, a videóból nyilvánvaló, hogy a nő szerette a gyerekét. A szakember szerint azok alapján, amiket a nő elmondott, úgy tűnik, birtokolni akarta a gyerekét. Az asszony azért ölhette meg a fiát, mert korábban a bíróság az apának ítélte a gyereket.

A 44 éves anyát az olasz rendőrség hétfőn letartóztatta, de a gyilkosságot továbbra is tagadja, annak ellenére, hogy korábban több embernek is beismerte, mit tett. Többek között a 22 éves felnőtt fiának is, akinek képeket küldött a gyerek holttestéről.