A globalista erők azt szeretnék, hogy Magyarország feladja az önállóságát

Brüsszel, EP
Brüsszel zsarolási eszközként tekint a helyreállítási alpara, s nem mint lehetőségre
Vágólapra másolva!
A globalista erők, pénzügyi szervezetek azt szeretnék, hogy "feladjuk az önállóságunkat", "fenyegetik Magyarországot, zsarolnak az uniós támogatásokkal, mert az Orbán-kormány nem állt be a sorba" - jelentette ki a Magyar Nemzetnek nyilatkozva Boros Imre közgazdász.
Vágólapra másolva!

Szerinte azért zavaró tényező Magyarország, mert ellenpéldát mutat, ezért a jövőben erősödni fog a politikai támadás hazánk ellen.

Jelenleg a nemzeti jövedelemnek mintegy két-három százaléka megy ki a hazánkból külföldre a profittranszfereken és a kamatokon keresztül, míg ez a szám a baloldali kormányzás alatt elérte a hét-nyolc százalékot.

- hangsúlyozta Boros Imre a szombaton megjelent interjúban.

A közgazdász szerint "a magyar baloldal ehhez kíván asszisztálni, ahogy azt korábban is tette". Úgy vélte, "mindennek a vesztesei a hazai bérből és fizetésből élők lennének. Most már ott tartunk, hogy olyan tanulmányok születnek, amelyek felmérik az unió lakosságának vagyonát. Ezt azért teszik, hogy előkészítsék a vagyonok megadóztatását, mert nem elég a jövedelmek elvonásából megszerzett pénz.

- magyarázta.

Boros Imre kifejtette: "Az Egyesült Államok bajban van, mert a dollárnak megszámláltattak a napjai, a világbirodalmi szerepe pedig mára leáldozott. Ez utóbbit jól mutatja az afganisztáni kivonulás."

Úgy fogalmazott, hogy a globális pénzügyi csoportoknak a birodalmi törekvésekhez új "gazdaállatra" van szükségük. "Ilyen az Európai Unió, amelynek a parlamentje már a kezükben van, ott a patrióta erőknek már csak gerillacsoportja maradt" - fogalmazott. Hozzátette, hogy

"A globális hatalmak elvesztették a gyarmataikat, az Amerikai Egyesült Államok leszállóágban van, így Európa maradt a pénzszedésre alkalmas terület. Ehhez Magyarországot is be kell darálni, és egy esetleges 2022-es kormányváltás után mi is beállnánk a sorba" - vélekedett Boros Imre.