Varga Judit: A kormány célja a családok támogatása

VARGA Judit
Gödöllő, 2021. október 5. Varga Judit igazságügyi miniszter nyilatkozik a sajtónak a Digitális technológia és mesterséges intelligencia - az igazságszolgáltatás új kihívásai Európában címmel rendezett igazságügyi miniszteri konferencia előtt a Gödöllői Királyi Kastélyban 2021. október 5-én. A tanácskozást az Igazságügyi Minisztérium és az Európa Tanács szervezte a Miniszteri Bizottság soros magyar elnöksége keretében. MTI/Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
A kormány célja a családok támogatása, mert hisz abban, hogy erős családok erős és versenyképes nemzetet, erős gazdaságot, erős és versenyképes Magyarországot és mindez által egy erős Európát tudnak létrehozni - hangoztatta Varga Judit igazságügyi miniszter szombaton Tiszafüreden az önkormányzat és a Kovács Pál Művelődési Központ szervezte VI. belvárosi ősz elnevezésű családi rendezvényen.
Vágólapra másolva!

Varga Judit, aki az egésznapos program fővédnöke is, úgy fogalmazott:

"az ország hajóját egy olyan háborgó tengeren kell most átkormányozni", amelyet járványok, a migráció

és legfőképpen a tőlünk teljesen idegen ideológiai jelenségek nehezítenek, fontos hogy "biztosan tudjunk haladni ezeken a vizeken".

Varga Judit igazságügyi miniszter Forrás: MTI/Mohai Balázs

A családi és a helyi közösségek azok, amelyek magabiztos támaszt tudnak adni majd ezekben a kihívásokkal teli időszakokban - fűzte hozzá a miniszter.