Az érdi rendőrök a budapesti lakásán fogták el azt a 36 éves férfit, aki tavasszal megismerkedett egy nővel, akit hónapokon keresztül zaklatott, és többször meg is erőszakolt.

Egy kétségbeesett nő kért segítséget a rendőröktől október 8-án. Elmondta, hogy márciusban megismerkedett egy férfival, aki azóta folyamatosan zaklatja telefonon és személyesen is.

Naponta megvárja a munkahelyénél, a lakásánál, és az sem tartja vissza, hogy a nő májusban elköltözött.

Aztán elárulta, hogy  a 36 éves férfi rögeszmésen ragaszkodik hozzá, és nemcsak zaklatja, de fenyegetni is szokott, sőt, meg is erőszakolta már.

Előfordult, hogy munka után megvárta és a kocsijába tuszkolta. A nő megpróbált elmenekülni, de T. Róbert a kezénél és ruhájánál fogva visszarángatta az autóba. A kocsival aztán hol a budapesti, hol a budaörsi lakására

vitte, ahol molesztálta, simogatta, fogdosta, és akarata ellenére lefeküdt vele.

Az érdi rendőrök a bejelentés után a férfit minden lehetséges lakcímén keresték, végül budapesti lakásán fogták el, majd gyanúsítása és kihallgatása után őrizetbe vették. T. Róbert tagadta a bűncselekmény elkövetését, és azt állította, hogy a nővel szeretik egymást, és nem is érti, miért történik vele ez az egész.

Az érdi rendőrök őrizetbe vették, és szexuális erőszak, személyi szabadság megsértése, illetve zaklatás miatt folytatják a nyomozást vele szemben. A rendőrök javasolták T. Róbert letartóztatását, melyet a bíróság október 12-én elrendelt - írja a Police.hu.