Nacsa: A Fidesz-KDNP folytatja az akcióját

Vágólapra másolva!
Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt többek között Magyarország európai helyzetéről.
Vágólapra másolva!

A politikus elmondta, a kormánypártok folytatják a támogatások gyűjtését a petíciójukhoz, egymillió aláírás elérése után szállt ki Karácsony Gergely az előválasztásból, a nagyobbik falat, Gyurcsány Ferenc még készül a hatalomba, ezért is folytatja a Fidesz-KDNP az akcióját, mellette pedig országjárásba is kezdtek, hogy megismerjék az emberek véleményét. Az eddigi találkozásokból az derült ki, nagyon sokan tudják, milyen világ volt 2010 előtt a megszorításokkal együtt. Azt is látják az emberek, a 2010-es kormányváltás után mi minden történt, a sok pozitív változást.

Arra a felvetésre, hogy mi lesz Márki-Zay Péterrel, aki az ellenzéki miniszterelnök-jelölt második fordulójába jutott, a képviselő azt mondta, az a kérdés, hogy 2022-ben a jelenlegi ellenzékből kinek lesz a legnagyobb frakciója. Ez a DK lesz, ami azt jelenti, ha netán Márki-Zay Péter lesz az ellenzék miniszterelnök-jelöltje és sikerül nyerniük, annak a kormánynak a DK és annak elnöke diktál.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.