Egy férfi több panzióban, hotelben is szállást vett ki, de egyik helyen sem fizetett. Az egyik panzióból a szobák és a recepció kulcsait is ellopta.

A férfi 2019 augusztus 26-a és szeptember 1-je közötti időre két szobát foglalt egy komáromi panzióban. A két gyerekével érkezett és a szobákhoz reggelit is kért. Augusztus 31-én, tehát egy nappal a foglalásuk vége előtt egyszerűen kisétáltak a panzióból fizetés nélkül. Emellett magukkal vitték a szobák és a recepció kulcsait és a család a szállodai bejelentőlapját is. A panziónak ezzel 188 ezer forint kárt okoztak. 

Később hat éjszakára foglalt szállást egy tatai panzióban, ahova 2019. szeptember 20-án érkezett. Öt nap múlva kijelentkezés és fizetés nélkül távozott, amivel 162.200 forint kárt okozott.  

2019. szeptember 25-én pedig egy váci hotelben szállt meg, ahonnan öt nap múlva távozott. Ezúttal sem fizetett, amivel 134.400 forint kárt okozott. A hotelben a biztonsági kamera felvette:

Az ügyészek csalás miatt emelt vádat a büntetett előéletű férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.