A dunakeszi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a 36 éves férfival szemben, aki évek óta lelki és fizikai terrorban tartotta 35 éves élettársát. Többször megalázta és fenyegette, de az is előfordult, hogy megpofozta és kirángatta az ágyból.

Egy 35 éves nő tett bejelentést a rendőrségen 2020. január 24-én, mivel 36 éves élettársa többször

becsmérelte, megalázta, és fenyegette, egyszer pedig meg is pofozta. De volt példa arra is, hogy az ágyból rángatta ki, vagy szöveges üzenetekben azzal fenyegette, hogy megöli.

Gyakran közös gyerekük is fültanúja volt az elfajult veszekedéseknek.

A dunakeszi rendőrök a felkutatott és kihallgatott tanúk vallomásai, illetve egyéb bizonyítékok beszerzését követően kihallgatták a 36 éves férfit.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

C. Tibor először tagadta a bűncselekményeket és panaszt tett a gyanúsítás ellen. Később viszont beismerte a fenyegetést és azt is, hogy egyszer pofon vágta a nőt.Ezzel próbálta mentegetni magát:   a konfliktusokat így kezeltem, kezeltük, de tanultam belőle.

A 36 éves férfival szemben zaklatás, kiskorú veszélyeztetése és kapcsolati erőszak miatt indult eljárás. A dunakeszi rendőrök lezárták a nyomozást. Az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték tovább az ügyészeknek.