Verekedés tört ki egy oroszlányi kosárlabda meccsen – videó

Vágólapra másolva!
Két vendégszurkoló verekedett össze a biztonsági emberekkel egy kosárlabda meccsen Oroszlányban. Az ikerpárt végül sikerült kiszorítani a sportcsarnokból.
Vágólapra másolva!

A két testvér mellett még egy ember vett részt vendég szurkolóként egy kosárlabda meccsen Oroszlányban tavaly februárban. A meccs végén az egyik testvér át akart menni a hazai csapat szurkolóihoz, miközben trágárul kiabált. Az egyik biztonsági őt rászólt, hogy hagyja el a csarnokot.

A férfi nem engedelmeskedett az őrnek, sőt, leöntötte sörrel, majd úgy arcon ütötte, hogy a fejéről lerepült a szemüvege, ami összetört.

Egy másik biztonsági őr segített kitessékelni a férfit, aki szintén áldozata lett. A férfit úgy szájon vágta a drukker, hogy egyből feldagadt és vérezni kezdett a szája.

Az őr visszaütött és a földre szorította a támadóját. Ott is tartotta, amíg a rendőrök oda nem értek.

Eközben a férfi testvére és harmadik társuk többször is az egyik biztonsági őr felé ütött. Végül az őröknek mindhárom drukker sikerült kiszorítaniuk a csarnokból.

Az egyik testvér még visszalépett és megrúgta az egyik őrt és megpróbált megütni egy másikat.

Az ügyészség rendbontás miatt emelt vádat a soproni ikerpár ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság tárgyalás nélkül ítélje őket felfüggesztett börtönbüntetésre és tiltsa el őket a kosárlabda meccsek látogatásától.