Nem tudja megmagyarázni a tettét a biatorbágyi testvérgyilkos

Vágólapra másolva!
Egy Biatorbágyon élő, kábítószerfüggő férfi összeveszett a húgával, fojtogatta, majd nyakon szúrta egy késsel. Később az anyjára is rátámadt. A férfi az utolsó szó jogán azt mondta, a húga a mennyországban megbocsát neki. A bíróság elítélte – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Végig zokogott a bíróságon az a nő, akinek a fia meggyilkolta a húgát biatorbágyi otthonukban. Az asszony azért könyörgött, hogy a bíróság mérsékelje fia büntetését – írja a lap.

Nagyon fiatal, és a jövőjét ez a bűncselekmény fogja megkeseríteni. Amennyiben lehet, mérsékelje ítéletét, és adjon neki lehetőséget, hogy visszailleszkedjen – mondta, majd azt suttogta maga elé sírva, hogy nem akarja mindkét gyerekét elveszíteni.

Később rosszul lett, ki kellett mennie a tárgyalóteremből.

Forrás: MIHÁDÁK ZOLTÁN/MTI

A férfi az utolsó szó jogán sírva azt mondta:

"Teljes szívemből sajnálom, bárcsak visszaforgathatnám az idő kerekét. Szabadulásom után hasznos tagja szeretnék lenni a társadalomnak. Hiszem, hogy ő odafönt meg tudja bocsátani, ami történt. Én nem akartam az egész családnak rosszat, érthetetlen és felfoghatatlan, ami történt, nem tudom megmagyarázni."

A bíró 17 év börtönbüntetésre ítélte a férfit, aki 3 napig gondolkozhat azon, fellebbez-e a döntés ellen.

Ahogy azt korábban megírtuk, 2019 júniusában egy 20 éves férfi összeveszett a munkába induló, 18 éves húgával. A férfi fojtogatni kezdte a testvérét, aki ettől elájult.

Aztán bevonszolta a fürdőszobába, ahol nyakon szúrta egy késsel.

Később az anyja egy gyanús üzenet miatt odaküldte az ismerősét, hogy nézze meg, minden rendben van-e.

A férfi nem engedte be a házba. Amikor az anyja is hazaért, bejutottak. A nő talált rá lánya holttestére a fürdőben. A fia ekkor rá is rátámadt. Végül az ismerősnek sikerült elüldöznie egy feszítővassal. A rendőrök még aznap elfogták a biatorbágyi testvérgyilkost.