Brutálisan verte családját Szilágyi István színművész - állította felesége utolsó vallomásában

Szilágyi István, Jolika néni
Vágólapra másolva!
A tavaly májusban brutális gyilkosság áldozatává lett Szilágyi István színművész többször is bántalmazhatta volt feleségét, Humenyánszky Jolánt, akinek halála előtt írásban adott vallomását olvasták a fel a bíróságon - írta meg a Blikk.
Vágólapra másolva!

Szilágyi István volt feleségének, Humenyánszky Jolánnak, a halála előtt adott utolsó írásos vallomását olvasták fel a bíróságon.

Az idős nő azt állítja, hogy volt férje rendszeresen verte őt és fiát, erőszakos volt és talán a fia tőle örökölhette az agresszivitást, ami oda vezetett, hogy a gyanu szerint másfél éve agyonverte a saját édesapját.

Szilágyi István portréja. A kép illusztráció! Forrás: Ripost

A nő vallomása szerint többször is előfordult tettlegesség a családban.

A nő állítása szerint fia viselkedése a gyerekkori sérelmekre vezethető vissza, hiszen a férfi gyerekkorában többször látta, hogy a színművész megüti az anyját, egyszer a nőnek a dobhártyája is beszakadt.

Joli néni szerint ez nem menti fel a fiát a szörnyű tett alól, de árnyalja a képet, szerinte a fia sosem tudta feldolgozni, hogy a válás után akarata ellenére az apjával maradt.

Többször is megverte a férfit, felfüggesztett börtönbüntetést is kapott érte.

Az instabil fiú többször öngyilkos akart lenni,gyógyszereket szedett, ha nem vette be azokat, akkor sokszor ingerült lett, a tragédia előtt a családnak már ezekre sem volt pénze.

A z utolsó napon is kiborult, az anyja és az apja közé feküdve aludt, nem tudta feldolgozni, hogy nincs senkije, magányos, hogy gyógyszereket kell szednie.