Sok napsüés mellett, 15 fok körül alakul ma a hőmérséklet. Jövő héten akár 22 fok is lehet a Köpönyeg.hu előrejelzése szerint.

Vasárnap
A párásság megszűnése után sok napsütésre számíthatunk, csapadék sehol sem lesz. A délies szél is gyenge marad. Kellemes őszi időnk lesz 15 fok körüli maximumokkal.
Hétfő
Reggelre többfelé képződik rétegfelhőzet, mely több helyen egész nap megmaradhat. Eső ebből nem alakul ki. A legtöbb napsütés a délnyugati területeken lehet. Reggel 5, délután 15 fok körüli értékeket mérhetünk. Az északnyugati szél mérsékelt marad. 

Kellemes, kirándulós idő várható a napokban.Fotó: Szabó Gábor - Origo

Kedd
A köd- és párafoltok feloszlása után nyugat felől fokozatosan megnövekszik a fátyolfelhőzet, de csapadék nem fordul elő. A déli szél egyre inkább megélénkül. 14 és 19 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.
Szerda
Északnyugat felől szakadozott felhőzet érkezik, de csak néhol alakulhat ki zápor. Legalább pár órás napsütés is valószínű. 16 és 22 fok közé melegszik a levegő. A délnyugati szél többfelé lesz élénk.
Csütörtök
Erősen megnövekszik a felhőzet, és délutántól egyre többfelé várható eső, zápor. A délnyugati szél nagy területen erősödik meg. 15-20 fok között alakul a csúcsérték.