Rendszeresen küldenek pénzt Fekete Dávidnak a börtönbe azok, akik a győri énekes hallgatása miatt még szabadlábon vannak. Több százezer forint van a számláján, amiből kénye kedve szerint vásárol a kantinban - írta a Blikk.

A több mint százmillió forintos sikkasztást elkövető egykori megasztáros énekes májusban került börtönbe. A Blikk úgy tudja, a többi rab szüntelenül vegzálja, ezért nincs más választása, kénytelen megfizetni a nyugalma árát.  A védelmi pénzt azért képes kifizetni, mert rendszeresen küldenek pénzt számára azok, akik a győri énekes hallgatása miatt még szabadlábon vannak.

Fekete Dávid a börtönben fizet a nyugalomértForrás: Fekete Dávid/Instagram

A Blikk informátora azt mondta, Fekete Dávid Tele van pénzzel, a legtöbb rabnak egy kanyija sincs, neki viszont több százezer forint van a számláján, amiből kénye kedve szerint vásárol a kantinban. A rabok alapellátást kapnak, minden mást maguknak kell megvenniük, például a cigarettát, tisztálkodási eszközöket.

Ha nem tenné, pokollá változtatnák bent az életét. Ráadásul tudják, hogy van pénze, ezért nem fognak leszállni róla - mondta a lap forrása.