Bordélyházat üzemeltetett egy férfi Balatonfüreden

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy pécsi férfi bordélyházként üzemeltetett egy balatonfüredi klubot. A nők szolgáltatásai masszázsként voltak feltüntetve az itallapon. Később a nőket már nemcsak a klubban dolgoztatták, hanem házhoz is vitték őket.
Vágólapra másolva!

A 41 éves pécsi férfi 2012 szeptembere és 2019 májusa között bordélyházként üzemeltetett egy balatonfüredi klubot.

A hivatalosan táncoslányként dolgozó nők az itallapon többféle, „masszázsként" megjelölt szolgáltatást nyújtottak, azonban ezek valójában különféle szexuális szolgáltatásokat jelentettek.

A bárban tilos volt szexről beszélni, ezért a férfi különféle gyűléseken kitanította az alkalmazottakat, hogy megfelelő szavakkal, gesztusokkal, hanghordozással utaljanak rá.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A vendégek a pultosnál fizettek a lányokért, aki ezek után odaadta nekik a szoba kulcsát.

Az elszámolásra naponta, a műszak végén, a pultos által vezetett nyomtatvány alapján került sor, amin rajta volt a prostituáltak neve, és az általuk nyújtott szolgáltatásokért fizetett összegek, aminek a lányok a felét kapták meg. A bár és a bordélyház bevételének a fele a férfinél kötött ki, aki a nők által több mint 115 millió forintot keresett.

A férfi később azzal bővítette a szolgáltatásokat, hogy a nők szolgáltatásait már nem csak a klubban lehetett igénybe venni, hanem házhoz is lehetett kérni őket.

Ilyenkor a pultos egyeztetett a kért lánnyal, akit ezek után az egyik alkalmazott vitt el a megbeszélt helyre, majd onnan vissza a klubba.

Az ügyészség bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat a férfi, és az ingatlan tulajdonosai ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket börtönbüntetésre és pénzbüntetésre. 14 embernek kerítés miatt kell bíróság elé állnia.