Holtan találtak rá a 15 éves Roman Fedulovra egy oroszországi erdőben, egy kút mélyén október 12-én. Mint kiderült, mostohaapja és annak új barátnője félresikerült rituáléja vezetett a halálához. Az orosz sportolónő egy mágikus szimbólummal akarta megjelölni a fiú hátát, amihez kést használt. A rendőrök a párt őrizetbe vették, és folytatják a nyomozást.

Őrizetbe vették a 29 éves, háromszoros vívó- és biatlonbajnok Maria Korneevát, akit a rendőrök azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolta barátja 15 éves mostohafiát.

A kamasz mostohaapját szintén őrizetbe vették a rendőrök. Az 52 éves Vladislav Tsykunov, aki egy kabalákat árusító üzlet tulajdonosa volt, azt állította a rendőröknek, hogy új barátnőjével együttegy ötágú csillagot akartak a fiú hátába vésni, előtte pedig barátnője el akarta kábítani a gyereket:

Elővett egy kést, hogy egy pentagrammát rajzoljon a hátába. Én figyelmeztettem, hogy vigyázzon, meg ne ölje. Azt mondta, nem öli meg, csak elkábítja. Addig a kocsiban vártam rájuk. Majd jött csodálkozó szemekkel, és döbbenten közölte, hogy a fiú meghalt. A sokktól meg sem tudtam szólalni"

- mondta a férfi a rendőröknek.

A 15 éves fiú holttestét ezután egy Zemenki nevű falu mellett rejtették el, egy erdős területen lévő, elhagyott kútban október 13-án.

Néhány nappal az eset előtt, október 8-án Tsykunovot azzal gyanúsították, hogy mielőtt ismerkedni kezdett Korneevával, elrabolta mostohafiát, aki egy korábbi, válással végződött házasságából származott.

A helyi hírek szerint a férfi érdeklődött az okkultizmus iránt,és ezt korábban arra használta fel, hogy újraélessze a kapcsolatát exfeleségével, Elena Fedulovával, akivel egy vér szerinti közös lányuk is született.

A rendőrök úgy vélik, hogya férfi manipulálta a biztonsági kamera felvételeit, hogy eltüntesse a bizonyítékokat.

Ezen kívül fekete mágiához köthető képeket is találtak a lakásban.

Amikor bejelentették a kamasz eltűnését, mostohaapja

önként ajánlotta fel a rendőröknek, hogy segít a keresésben, ezzel is terelve a gyanút magukról.

Később a férfi edzőcipőjén is találtak vérfoltokat.

Korneeva közösségi oldalán pedig ez a poszt volt látható:

Aki egyszer megtapasztalta a sötétséget, soha többé nem hisz a fényben."

A nő korábban egy sportklubot vezetett, melynek egyik volt tagja céltudatos, ambiciózus személyiségként jellemezte Mariát:

Ha kitűzött maga elé egy célt, szilárdan és megingathatatlanul tartott felé. Folyton csak dolgozott, dolgozott és dolgozott."

Az egykori sportolóbajnok azonbanegy ideje felhagyott az edzésekkel, elvált férjétől, és új párjának szentelte minden idejét. Talán ez lehet az oka, hogy őt is elkezdte mélyebben foglalkoztatni az okkultizmus,aminek viszont a fiatal fiú lett az áldozata. A nő azonban azt állítja, hogy Tsykunov ölte meg a gyereket, neki semmi köze nincs a halálához.

A rendőrök folytatják a vizsgálatokat, melynek lezárásáig Korneeva és Tsykunov is őrizetben marad
- írja a DailyStar.