Öten meghaltak egy balesetben az M1-esen Bábolnánál

Bábolna, M1-es autópálya, baleset
Bábolna, 2021. október 19. Ütközésben összetört járművek az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Bábolna közelében 2021. október 19-én. Az öt halálos áldozat mellett egy további sérültje is van a balesetnek, őt stabil állapotban vitték kórházba a mentők. MTI/Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
Négy jármű ütközött össze az M1-es Győr felé vezető oldalán Bábolnánál, a balesetben öt ember meghalt.
Vágólapra másolva!

Frissítés:

Megindult a forgalom az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Bábolna térségében, ahol kedd délután öten haltak meg egy balesetben, de a torlódás miatt a járművek csak lassan haladhatnak - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Ütközésben összetört járművek az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Bábolna közelében Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Korábban írtuk:

Négy jármű ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Bábolnánál kedden kora délután - olvasható a Police.hu oldalon. Varga Mihály Sebestyén, a megyei katasztrófavédelem sajtószóvivője egyelőre annyit közölt, hogy egy román kisbusz hátulról belerohant egy teherautóba:

a kisbuszba öt ember beszorult, egy ember pedig kirepült a járműből.

A Police.hu azt írja,

hogy mind az öten meghaltak.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta, mentőautókat és mentőhelikoptert is riasztottak a baleset helyszínére. A balesetben két nő és három férfi halt meg. Egy 50 év körüli férfit fejsérüléssel, de stabil állapotban a győri kórházba szállítottak a mentők - tette hozzá a szóvivő.