Folytatódik a Heti Hetes szereplőjének botránya - íme a törölt Hernádi Judit videó

Hernádi Judit interjú
Hernádi Judit
Vágólapra másolva!
Ahogy arról az Origo is beszámolt a tegnapi cikkében, Soros blogja, a 444 úgy sodorta bajba Hernádi Juditot a Heti Hetes és az RTL klub sztárját, hogy  eredetileg a TV2 sztárjait vette célba provokatív, lejárató szándékkal. Csakhogy a provokáció balul sült el, hiszen, mint arról beszámoltunk a Tűzfalcsoport leleplezte Soros blogjának a képmutatását. Kiderült, hogy amivel a TV2 sztárjait vádolták azt a Heti Hetes és az RTL klub sztárja, Hernádi Judit is "elkövette" a múltban. Miután a széles közönség előtt ismerté tettük a Tűzfalcsoport cikkét, a Youtube-ról törölték a leleplező videót, továbbá pedig a 444 nevű Soros-blog a többség számára elérhetetlenné tette a cikket, amivel elképesztő öngólt rúgtak.
Vágólapra másolva!

Mint arról tegnap az Origo is beszámolt Soros blogja, a 444 bajba sodorta Hernádi Juditot.

Hernádi Judit Fotó: Polyak Attila - Origo

A cikkükben egy amerikai esetre hivatkozva heves támadás alá vették a magyar TV2-őt és a Sztárban Sztár leszek című műsort. Támadásukat arra alapozták, hogy kirúgtak egy amerikai professzort, mert diákjainak megmutatta az 1965-ös Othellót", miután „faji érzéketlenséggel" vádolták meg. Teljesen pontatlan történelmi forrásokra hivatkozva jelentették meg propagandacikküket.

Azt nehezményezte az újságíró, hogy amíg az Egyesült Államokban kirúgnak valakit amiért levetít egy olyan történelmi produkciót, mint az Othello - ahol a fehér férfi főszereplő arca feketére van festve- addig a TV2-ön Magyarországon a Sztárban Sztár leszek műsorban ugyanezt megtehetik a szereplők minden következmény nélkül.

Csakhogy kiderült, hogy Hernádi Judit, az RTL klub és a Heti Hetes sztárja is rendelkezik olyan megörökített produkcióval ahol feketére van mázolva az arca - sőt az egész teste-, hiszen egy szilveszteri produkcióban egy fekete énekesnőt játszott.

Az általunk is bemutatott videóban Hernádi Juditot 1979 szilveszterén Gálvölgyi János így konferálta fel:

Nem sokkal a Tűzfalcsoport leleplező cikkének a publikálása után rendkívül gyorsan eltűnt a videó a Youtube-ról.

Forrás: Tűzfalcsoport

Miután rájöttek a 444 firkászai, hogy mekkora öngólt rúgtak és a provokatív cikkükkel pusztán önmagukat járatták le, azonnal fizetési fal mögé rejtették a cikküket, így teljesen elérhetetlenné tették a többség számára.

Forrás: Tűzfalcsoport

Forrás: Tűzfalcsoport