„Tudjuk, hogy mi történt ott, még akkor is, ha a címszereplők tagadják ezt. Ilyen véres felfordulás a magyar politikai életben a rendszerváltás után, hát ez maga a borzalom" – nyilatkozta G. Fodor Gábor politológus, a 888.hu főszerkesztője a 2006-os rendőrterror kapcsán. Nézze meg a Mediaworks Hírcentrum videóját!

 

G. Fodor Gábor arról beszélt, hogy a 2006-os véres események után valami morális igazságszolgáltatásnak el kell jönnie.És ma visszatekintve úgy látom, hogy a morális igazságszolgáltatás az, hogy a baloldal megsemmisült, és jött egy minimum 12 éves jobboldali konjunktúra, és remélem, hogy a jövőben ezt át kell fogalmazni 16 évre– fűzte hozzá a 888.hu főszerkesztője.

Megdöbbentő, hogy az a szereplő, aki tevőleges részvevője volt ezeknek az eseményeknek (Gyurcsány Ferenc - szerk.) a magyar politikai élet alakítója lehet, és a baloldal meghatározó figurája, aki mozgatja a szálakat– mondta.És ezért azt javaslom mindenkinek, a baloldali szavazóknak is, hogy gondolkodjanak el ezen, lehet-e a bűnre építkezni?– zárta nyilatkozatát G. Fodor Gábor.