Autója ablakán kihajolva lopott egy másik kocsiból egy férfi Kőbányán - Videó

Vágólapra másolva!
A 25 éves férfi társával együtt egy budapesti étterem előtt parkoló autóból lopott úgy, hogy mellé parkolva az ablaküveget betörte, majd átnyúlt a kocsiban hagyott értékekért és mindeközben a saját autójából ki sem szállt. Az ügyészség lopás miatt emelt vádat ellene, és fogház- illetve pénzbüntetés kiszabását javasolta.
Vágólapra másolva!

A férfi és ismeretlen társa 2019. november 4-én dél körül egy kőbányai étterem parkolójában parkolt kocsival. Ekkor érkezett az étterem parkolójába egy másik autóval két nő, akik a férfi és társa autója mellé tolattak be.

A két nő ezután kiszállt az autóból, amiben benne hagytak egy női táskát és egy telefont.

Az autót lezárták, majd bementek egy közeli üzletbe.

Forrás: Police.hu

A férfi társa közelebb tolatott a másik kocsihoz, majd egyikük kihajolt az anyósülés felőli ablakon, és betörte a másik kocsi jobb oldali hátsó üvegét, ami miatt az autó vészvillogója beindult. A férfi ekkor

anélkül, hogy kiszállt volna a saját autójából, kihajolt és a betört ablakon keresztül kivette a másik kocsiban hagyott telefont, és a táskát, amelyben 30.000 forint, és személyes iratok, és bankkártya volt.

A kifosztott kocsi folyamatosan riasztott, miközben a tolvajok elhajtottak a helyszínről.

A lopással összesen 80.000 forint, a rongálással körülbelül 160.000 forintos kárt okoztak.

A 25 éves férfit lopással vádolják. Az ügyészség indíványozta, hogy ítéljék fogházbüntetésre, és rendeljék el korábbi, egy éves felfüggesztett börtön büntetését.