Betörte egy parkoló autó ablakát egy szabolcsi férfi kedden este Csepelen. A jármű azonban beriasztott, amit a tulajdnos meg is hallott, lesietett és kérdőre vonta a rablót, aki előbb megpróbálta megütni, megfenyegette majd inkább menekülőre fogta.

Rablás bűntett gyanúja miatt indított eljárást a XXI. Kerületi Rendőrkapitányság egy szabolcsi férfival szemben, aki a gyanú szerint október 19-én hajnalban betörte egy parkoló autó egyik ablakát Csepelen, majd a járműből 2000 forintot vett magához - írja a Police.hu.

Betörte az autó ablakát és kétezer forintot zsákmányolt a szabolcsi férfiForrás: police.hu

Az autó ekkor beriasztott, amit annak tulajdonosa észrevett, így a kocsijához sietett és kérdőre vonta a tetten ért tolvajt. A gépkocsifeltörő ekkor megpróbálta megütni a sértettet, egy üveget is felé dobott, megfenyegette, majd megpróbált elfutni, de a járőrök a helyszín közelében elfogták.

A rendőrök végül előállították B. Rolandot, akit rablás bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.