Kínosan kevés ember, alig ezren lézengenek a baloldal rendezvényén

Vágólapra másolva!
Alig néhány ezren mentek el a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal rendezvényére. A baloldali propagandaújság, a hvg is rendkívül csalódott, néhány ezret írnak ők maguk is, és a lézengés kifejezést is használják. Mármint, hogy csak lézengenek az emberek. Gyurcsány felesége és Márki-Zay is beszél. Márki-Zay megvédte főnökét, Gyurcsányt és (milyen véletlen) Soros Györgyöt is. 
Vágólapra másolva!

Két bukott politikus, Jakab Péter és Fekete-Győr András után jött Gyurcsány felesége, 1956-ról elmélkedett, és arra utalt, hogy övé is 1956... Karácsony Gergelyt pedig úgy konferálták, hogy hazaszeretetből lépett vissza. A bukott főpolgármester legmulatságosabb pillanata az volt, hogy nagy tömegről beszélt a kínosan kevés ember előtt. Gyurcsány legújabb jelöltje, Márki-Zay Péter következett, aki 1956 és 2021 között próbált kapcsolatot találni. Nem sok sikerrel. Ellenben sajátos módon, kicsiknek nevezte közönségét - azaz, visszajött a baloldal "Merjük kicsik lenni" programja. Soros Györgyöt és Gyurcsány Ferencet viszont védte. Szerinte Sorosról nem bizonyította be a kormány, hogy egyetlen migránst is be akar telepíteni, és Gyurcsányról sem bizonyosodott be semmi rossz. Túl a megmosolyogtató hazugságon (apropó, hazugság: Őszöd évfordulóján milyen érdekes, hogy Gyurcsány legújabb jelöltje sem mond igazat), Márki-Zay tehát tudatosan nem kerülte el, hogy Gyurcsánynak hízelegjen, és ismét hűségesküt tegyen főnöke mellett.

Nagy jóindulattal az elején két-három ezer embernek gondoltuk a baloldali rendezvényen a "tömeget", de a magasból készült fotók azt mutatják, alig több, mint ezren lehettek.