Egy 57 éves komlói nő ápolta a 86 éves anyósát, amiben segített neki egy 43 éves sásdi nő. Később a fiatalabb zsarolni kezdte a nőt olyan hangfelvételekkel, amik bizonyíthatják, hogy köze van az anyósa halálához. Mint kiderült, a nők egy ismeretlen tablettát adtak be az asszonynak, ami a halálát okozta.

A két nő közösen ápolta az idősebb nő 86 éves anyósát, majd idővel, a gyanú szerint megállapodtak abban, hogy végeznek az asszonnyal.

Az 57 éves nő október 22-én feljelentette a 43 éves nőt, amiért az megfenyegette, hogy kompromittáló hangfelvételeket hoz nyilvánosságra az anyósa halálával kapcsolatban, ha nem fizet neki 3 millió forintot.

Képünk illusztrációFotó: Csudai Sándor - Origo

Az eljárás során a rendőrök meghallgatták a felvételeket, amik alapján feltételezhető, hogy a két nőnek köze van az asszony halálához. 

Az eddigi adatok alapján a két nő egy ismeretlen tablettát adott be rendszeresen az asszonynak, amibe október 21-én belehalt. 

A rendőrök mindkét nőt elfogták, és javasolták a letartóztatásukat, valamint nyomozást indítottak ellenük emberölés miatt.