Elfogták a szigetszentmiklósi drogdílert

Vágólapra másolva!
A rendőrök hónapokon keresztül tartó munka után elfogták azt a férfit, aki Szigetszentmiklóson és környékén árult kokaint és más drogokat.
Vágólapra másolva!

Hosszú hónapokig tartott minden információt beszerezni a rendőröknek arról a férfitól, aki a gyanú szerint kokaint árult Szigetszentmiklóson és környékén. Október 19-én a férfi éppen a szemetet vitte ki, amikor a rendőrök meglepték.

Próbált menekülni, a háza mögötti park felé kezdett futni, de nem jutott messzire, gyorsan elfogták.

A házkutatás közben 38 gramm fehér port, 3,72 gramm zöld növényi anyagmaradványt, egy növényi őrlőt, három digitális mérleget, 26 önzáró tasakot,

500 grammos, fehér porral félig teli dobozt, valamint több mint 5 millió forintot foglaltak le. D. Krisztián azt mondta a fehér porról, hogy kokain, ezt később a szakértői vélemény igazolta.

A férfi drogtesztje pozitív lett kokainra és THC-re.

Forrás: Police.hu

A hálózat feltérképezése közben a rendőrök eljutottak egy 54 éves budapesti férfihez, aki 2021 júniusától Budapesten és környékén rendszeresen árulta a drogot. K. Zsolt drogtesztje is pozitív lett, az otthonában egy fehér porral szennyezett digitális mérleget foglaltak le.

A rendőrök három vevőt is elfogták, ellenük kábítószer birtoklása miatt indult eljárás.

A letartóztatásban lévő D. Krisztián, és a szabadlábon védekező K. Zsolt ellen kábítószer-kereskedelem miatt indított büntetőeljárást a rendőrség.