Egy 13 éves kislányt kényszerített prostitúcióra egy 17 éves fiú. Ő szerezte nekik a kuncsaftokat, és nála kellett fizetni. Azoknak, akik meg voltak elégedve a szolgáltatással. Később a fiú két barátjával együtt erőszakolta meg a kislányt.

A vádirat szerint a 17 éves fiú és a 13 éves kislány egy miskolci gyerekvédelmi otthonban laktak. Utóbbi beleszeretett a nála négy évvel idősebb fiúba. 

A fiú később rábeszélte, hogy kezdjen prostituáltként dolgozni. Kezdetben ugyan belement, de egy idő után tiltakozni kezdett, de aztán félelmében nem mert ellenkezni. A fiú minden esetben személyesen beszélte meg a szexuális szolgáltatást igénybe vevő férfiakkal a tarifákat, és ő vette át tőlük a pénzt. 

Ha a kuncsaftok nem voltak megelégedve a szolgáltatással, nem kellett fizetniük. Öt férfi így is összesen 35.000 forintot adott. 

Ennek jelentős részét eltette.

Az egyik este a pár és két ismerősük együtt tartottak haza egy koncertről. Az egyik megállóban azonban leszálltak, és egy elhagyatott területre mentek, ahol mindhárom férfi külön-külön, de egymás jelenlétélben megerőszakolta a kislányt. 

A lány folyamatosan próbálta elutasítani őket, és próbált védekezni, de esélye sem volt a túlerővel szemben.

A támadók ellen vádat emeltek.