Az érkező gyorsvonat elé hajtott kocsival egy középkorú nő a Győr melletti vasúti átjárónál. A szerencsének köszönhetően megúszta könnyebb sérülésekkel, és a vona utasai sem sérültek meg. Közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt azonban akár három év börtönre is ítélhetik, és a vezetéstől is eltilthatják.

A 49 éves nő tavaly novemberben egy Győr melletti település határában közlekedett autóval. Magánéleti problémák miatt zaklatott és ideges volt, ezért elhatározta, hogy öngyilkos lesz. Amikor a vasúti átjáróhoz ért, a piros jelzése ellenére szándékosan a sínekre hajtott. A vasúti pályán ekkor közlekedett Hegyeshalom irányából Budapest felé a gyorsvonat, mely a sínen lévő kocsinak ütközött, kettészakította, és lelökte a sínről.

Forrás: Ügyészség

A nő a balesetben csodával határos módon mindössze könnyebb sérüléseket szenvedett, és a vonaton sem sérült meg senki, azonban a mozdonyban több mint 3.700.000 forintnyi kár keletkezett.

Forrás: Ügyészség

A nő ellen közlekedés biztonsága ellen elkövetett bűntett miatt emelt vádat az ügyészség, amiért akár három év börtön is kiszabható, emellett az ügyészség javasolta, hogy tiltsák el a vezetéstől.

Forrás: Ügyészség