Letartóztatta a bíróság annak a bandának a negyedik tagját, akik tavaly decemberben az utcán raboltak ki egy cégvezetőt az I. kerületben. A rablók 33 millió forintot szereztek meg.

A gyanú szerint a banda két tagja, egy 52 és egy 44 éves férfi december 10-én reggel támadt rá a cégvezetőre az I. kerületi otthona előtt. Megverték és gázsprayvel fújták le, majd elvették tőle a táskáját, amiben az alkalmazottai fizetése volt benne, összesen 33 millió forint. A banda másik két tagja, egy 47 és egy 40 éves férfi kocsikkal várakozott a közelben, majd segítettek elmenekülni a támadóknak.

A rendőrök a banda három tagját júniusban elfogták, az utolsó társukat, a 44 éves férfit október 18-án fogták el. Őrizetbe vették és csoportosan elkövetett rablás miatt kihallgatták.

Az ügyészség javaslatára a bíróság a korábban elfogott három férfit már nyáron letartóztatta, később az egyikük bűnügyi felügyelet alá került.

Forrás: Police.hu

A gyanú szerint a most elfogott férfi volt az egyik, aki rátámadt a cégvezetőre az utcán. Az ügyészség vele szemben is letartóztatást javasolt, amit a bíróság el is rendelt.