Márki-Zay Péter a migránsokról: Magyarország lépjen előre a bevándorlók befogadásában!

migráns, határ, határvédelem
Vágólapra másolva!
Márki-Zay Péter, a baloldali előválasztási színjáték győztese nemrég Bécsben járt, ahol videót is készített, amit feltett a közösségi oldalára. Többek között arról beszélt, hogy Magyarországnak befogadó társadalomnak kell lennie, vagyis be kell engednünk a migránsokat. Ezzel megint  megerősítette, hogy ha a Gyurcsány-Márki-Zay féle baloldal hatalomra kerül, akkor megnyitnák a határokat az Európába özönlő migránsáradat előtt.
Vágólapra másolva!

A baloldali politikus Facebookon közzétett videójában kifejtette, hogy az Európai Unió "sajnos az integrációban nem jár az élen", majd kijelölte a feladatot Magyarország számára: még Brüsszelt is meg kell előzni az illegális bevándorlók befogadása terén.

- mondta.

Európai példákból viszont tisztán látszik, hogy eddig bárki próbálkozott hasonló megoldással az elbukott. Emiatt jutottak odáig nyugaton, hogy a migránsok templomokat rongálnak meg, vagy azt is eltűrik, ha esetleg egy muszlim migráns azért gyilkol meg egy keresztény férfit, mert az a húgának udvarolt.

Korábban az Origo is beszámolt róla, hogy csak 2017-ben Németországban közel 100 keresztényellenes bűncselekményt követtek el az iszlám menedékkérők vagy migránsok. Azzal fenyegetik meg a táborokban dolgozó németeket, illetve a keresztény menekülteket, hogy eltörlik az európai kereszténységet, és megölik a „hitetleneket".

Emlékezhetünk arra az esetre is, amikor Párizs egyik elővárosában, a nyílt utcán egy muszlim migráns lefejezte Samuel Paty-t, egy középiskolai tanárt saját kollégái szeme láttára. A kivételesen brutális gyilkosság indoka az volt, hogy a történelemtanár a szólásszabadságról beszélt az egyik órán, ezzel összefüggésben Mohamed-karikatúrákat mutatott.

Nem csak Németországban, hanem Franciaországban is elképesztő méreteket öltött a keresztényellenes erőszak a migránsáradat miatt. 2008 és 2018 között 245%-kal nőtt a keresztények elleni támadások száma, míg a muszlimellenes támadások ugyanezen időszak alatt rohamosan csökkentek. Jól látszik tehát, hogy egy olyan társadalmi rétegről van szó, amelyeket sehol Európában nem voltak képesek integrálni.

Gyurcsány Ferenc, Márki-Zay Péter Forrás: MTI/Mohai Balázs/Máthé Zoltán

A helyzeten úgy próbálnak meg javítani a nyugati országok, hogy gyakorlatilag behódolnak a migránsoknak, inkább lemondanak saját vallásukról és kultúrájukról csak azért, hogy ne essenek erőszak áldozatává. Márki-Zay ugyanezt a radikális baloldali eszmevonalat szeretné követni, vagyis úgy engedné be migránsok tízezreit Magyarországra, hogy közben tönkreteszi a magyar keresztény kultúrát.

Márki-Zay szavai nem különböznek Gyurcsány Ferenc gondolataitól, aki 2015-ben azt mondta: "El kell dönteni, hogy emberek vagyunk-e vagy sem. Fantasztikus dolog magyarnak lenni, de van ennél még fantasztikusabb: embernek lenni. És aki látja a menekülteket, azoknak muszáj érzékelniük, hogy olyanok, mint mi. Hála Istennek nem mi vagyunk bajban. Azt szeretném mondani a kormánynak, hogy ő annyiszor sértette már meg az európai jogot, sőt, ebből divatot csinált, most hirtelenjében ne hivatkozzon már az európai normákra.

Ebből is tisztán látszik, hogy bármennyire is próbálja Márki-Zay elhitetni, hogy jobboldali politikus, ez pusztán kampányszöveg, egy jobboldali politikus sosem beszélne arról, hogy megnyitja az ország határait a migránsok előtt, ezzel elpusztítva a magyar kultúrát és a keresztény értékeket.

A valóság az, hogy Márki-Zay a mostani videójában is Gyurcsány Ferencnek és a radikális baloldali brüsszeli elitnek tesz hűségesküt.