Márki-Zay Péter, a Gyurcsány Show győztese az elmúlt időszakban egyre gyakrabban hangoztatja, hogy be kell engedni a migránsokat Magyarországra, és szerinte Európában sem a migrációval van probléma, hanem az integrációval. Márki-Zay szerint Magyarország lemaradt a világtól, mivel nem vagyunk hajlandóak feladni keresztény értékeinket és kultúránkat. A baloldali politikus azt is beismerte, hogy a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal hatalomra jutása esetén Magyarország befogadóország lenne, vagyis megnyitná a határokat a migránsok előtt.

Márki-Zay Péter nemrég gúnyosan beszélt arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök meg akarja állítani a migránsok beözönlését Magyarországra. A baloldali politikus ismét megmutatta, hogy Gyurcsány Ferenc és Brüsszel terve szerint akarná irányítani az országot, ennek a tervnek pedig az egyik legfőbb eleme a migránsok beengedése. 

Mi egy kicsit bezárkóztunk, lemaradtunk, elmaradtunk a világtól. Ez a bezárkózás, ez a nem nyitottság annyi mindenben megnyilvánul  - magyarázta a baloldali politikus. Vagyis Márki-Zay szerint Magyarország lemaradt a világtól, mert nem hajlandó feladni több mint ezeréves keresztény kultúráját.

Az európai - és így a hazai - radikális baloldal célja régóta az Európai Egyesült Államok megalkotása, amely csak úgy érhető el, ha folyamatosan gyengítik, majd a végén teljesen eltiporják a szuverén országokat és a keresztény kultúrát, amelyet a baloldal az egyik legfőbb akadálynak tart.

Gyurcsány Ferenc, Márki-Zay PéterForrás: MTI/Balogh Zoltán//Mohai Balázs

Márki-Zay visszhangként csupán azt mondja el, amit főnöke, Gyurcsány Ferenc korábban már számtalan alkalommal hangsúlyozott. Gyurcsány egyik üzenete a kormány számára például az volt, hogy "nyissa meg a határokat, engedje őket". Volt olyan is, hogy a - szerinte - hasznavehetetlen kerítések helyett éppenséggel befogadótáborok építését szorgalmazta: 

Én azt gondolom, az a kormány, amelyik tudja, hogy itt százezres menekülthullámra kell felkészülnie, elkezd folyamatosan felkészülni az ő befogadásukra, igen, tisztességes táborokkal (...)" 

- hangsúlyozta a baloldal vezére.

A baloldali direktíva tehát teljesen világos. Tudják, hogy választásokat csak úgy nyerhetnek, ha kiszolgálják a külföldi érdekeket, vagyis Brüsszelt és az Egyesült Államokat. A migránsok beengedésének folyamatos hangoztatása felér egy hűségesküvel a globalista baloldal számára, és ahhoz sem fér semmi kétség, hogy a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal haladéktalanul eleget fog tenni a kéréseiknek, vagyis annyi migránst fognak beengedni az országba, amennyit csak kérnek tőlük.