Nem engedték be egy lipótvárosi klubba Fannit, ezért robbantással fenyegetőzött

rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
illusztráció
Vágólapra másolva!
A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitánysága közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt indított eljárást egy budapesti nővel szemben, aki a gyanú szerint tegnap éjjel egy lipótvárosi klubba próbált bejutni, de a személyzet nem engedte be. A rendelkezésre álló adatok szerint a nő ezután a 112-es segélyhívón keresztül kért intézkedést a sérelme miatt, ám a bejelentésében azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja az épületet, ha továbbra sem engedik be - közölte a Police.hu.
Vágólapra másolva!

A fővárosi rendőrök azonosították a telefonáló nőt, majd a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói még aznap éjjel az V. kerületben elfogták.

A 19 éves K. Fannit a rendőrök az V. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, az eljárás során szabadlábon védekezik. A gyanúsítottnál semmilyen fegyver vagy robbantásra alkalmas szerkezet nem volt.