Rablóbandát fogtak el a rendőrök a VIII. kerületben

Vágólapra másolva!
A budapesti rendőrök elfogták azt a körözött bandát, akik kiraboltak és megvertek egy férfit a IX. kerületben - írja a Police.hu.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. Kerületi Rendőrkapitánysága rablás és súlyos testi sértés miatt folytat eljárást két budapesti férfi és egy nő ellen, akik október 23-án dél körül a IX. kerületben, egy erdős részen

megvertek egy fiatal férfit, majd két telefonját és pénzét is elvették tőle.

A férfi súlyosan megsérült.

A fővárosi rendőrök hamar azonosították a banda tagjait, akik azonban elköltöztek korábbi lakóhelyeikről, ezért ellenük elfogatóparancsot adtak ki. Az is kiderült, hogy

a két férfi és a nő lakást és kocsit is béreltek, hogy elbújjanak a hatóság elől.

A rendőrök végül október 26-án délután a VIII. kerületben elfogták a 27 éves G. Richárdot, a szintén 27 éves M. Richárdot és a 20 éves Cs. Cintiát.

A háromfős bandát a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol M. Richárdot, valamint G. Richárdot csoportosan elkövetett rablás és súlyos testi sértés bűntett, Cs. Cintiát pedig csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásukra, amit a bíróság elrendelt.