Megölt szeretőjétől született a gödöllői gyilkos asszony két gyereke

gyilkosság, Gödöllő, egy 39 éves nő megölte ismerősét
Vágólapra másolva!
Kikötözős szexjáték közben végzett szeretőjével egy gödöllői nő, majd felhívta a férjét, hogy jöjjön érte; később telefonon feladta magát. Kiderült, az asszonynak két gyereke is született az áldozatától, akiknek sejtelmük sem volt róla, ki az igazi apjuk. 
Vágólapra másolva!

Megrázta a hír a gödöllőieket, amikor 2020-ban kiderült, hogy egy helyi férfi szörnyű gyilkosság áldozata lett. Szeretője kikötözős szexjáték után végzett vele. Tette után

a háromgyerekes nő felhívta a férjét, aki érte is ment, majd valamivel később a 112-es segélyhívón az asszony feladta magát.

Később kiderült, hogy hosszú évek óta titkolták kapcsolatukat - írja a Blikk a szerdai előkészítő ülés után.

Forrás: Police.hu

A lap úgy tudja, a nő három gyermekéből kettő a szeretőjétől született, csak éppen ezt sem a gyerekek, sem pedig a férj nem tudták.

A gyerekek a keresztapjukként ismerték az áldozatot,

fogalmuk sem volt róla, hogy akihez rendszeresen járnak, az édesapjuk.

Az előkészítő ülésen elhangzott vádirat szerint a férfinak már elege volt és elhatározta, hogy új életet kezd. Valószínűleg ezen vesztek össze a végzetes napon is. Ha a nő mindenre kiterjedő beismerő vallomást tett volna tegnap, be is fejeződik az eljárás, az asszony pedig legkorábban 25 év múlva szabadulhat. Ő azonban ezt nem fogadta el,

ragaszkodott a tárgyalások lefolytatásához.

A nő tárgyalása januárban a tanúk meghallgatásával folytatódik.