Egy dömsödi férfi rendszeresen zaklatott egy 11 éves kislányt, egyszer arra is rávette, hogy meztelenül fürödjön nála a kutyájával együtt, közben pedig képeket csinált róla. Ezen felül többször próbálta megerőszakolni, de a kislány megijedt és elszaladt.

A kislány a szüleivel és testvéreivel együtt 2018-ban költözött Dömsödre, ahol megismerkedtek a férfival, annak feleségével és gyerekeivel. Mivel a kislány családja rossz körülmények között élt, a férfi pedig különböző módokon segített nekik, a lány és a testvére átjártak hozzá látogatóba.

A férfi később az interneten kezdett el üzeneteket küldeni a kislánynak, szerelmet vallott neki és próbálta rávenni arra, hogy akkor menjen át hozzá, amikor csak a fogyatékkal élő gyereke van otthon.

Képünk illusztrációForrás: AFP/Roos Koole

Az egyik ilyen alkalommal a férfi rávette a kislányt, hogy vetkőzzön le és fürödjön együtt a kutyájával a kádban. Közben a pedofil végig fotózta.

2019-ben, amikor a lány még csak 11 éves volt, a férfit azt mondta neki, hogy játszanak "orvosost".

Közben meg akarta erőszakolni a lányt, aki azonban megijedt és el akart menekülni. A pedofil ekkor megint megpróbálta szexre kényszeríteni, de végül elengedte.

A lány otthon elmondta, mit csinált vele a férfi. A kislány bevallotta a pedofilnak, hogy a szülei eltiltották tőle, ennek ellenére tavany nyárig, egészen pontosan június 27-ig kapcsolatban maradtak az interneten.

A férfi üzeneteket írt, virágot küldött neki és újra személyesen akart vele találkozni.

Azt is kérte tőle, hogy küldjön neki intim képeket.

Miután a helyi családsegítő és gyermekjóléti szolgálat képviselője tudomást szerzett a történtekről feljelentette a pedofilt.

A férfit az ügyészség tizenkettedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett szexuális erőszakkal vádolja. Az ügy tárgyalása szerdán folytatódik a Budapest Környéki Törvényszéken.