A budapesti nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki múlt ősszel megölte az édesanyját és annak új házastársát a XVIII. kerületben - írja a Police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt folytatott eljárást egy 41 éves budapesti férfival szemben, aki 2020. október 26-án éjszaka megölte a saját anyját és annak férjét budapesti otthonukban.

P. Sándor az után támadt egy késsel az idős házaspárra, hogy azok már lefeküdtek aludni. A kettős emberölés után még aznap délután bejelentést tett a rendőrségen, és bevallotta a gyilkosságokat.

A férfit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói fél órán belül letartóztatták, majd a kerületi kapitányságra állították elő.

P. Sándort különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, az ügy körülményeit pedig szakértők bevonásával vizsgálták. A férfi nem tudott magyarázatot adni a tettére. A BRFK nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészség részére.