Letartóztatták a szentesi fagyállós gyilkost

illusztráció, rendőrség, rendőrautó, rendőr
Vágólapra másolva!
Sörösüvegbe töltött, ajándékként kapott folyadéktól lett rosszul szeptember 14-én egy szarvasi férfi. A felesége mentőt hívott hozzá, kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni az életét, szeptember 26-án meghalt. Kiderült, hogy fagyállót ivott, azt csomagolta be neki valaki úgy, mintha a születésnapjára készült ajándék lett volna. Gyilkossággal gyanúsított vejét letartóztatták. 
Vágólapra másolva!

Ahogy írtuk, egy 35 éves, büntetlen előéletű, szentesi férfi szeptember 13-án az apósának egy fagyállót tartalmazó becsomagolt üveget adott egy születésnapi jókívánságot tartalmazó ajándékkártya kíséretében.

Azt állította, hogy az "ajándékot" a férfi szarvasi lakótelepi lakásának postaládája alatt, neki címezve találta.

Mint kiderült, azért adta neki az etilén-glikol tartalmú folyadékot az apósának, hogy így torolja meg, amiért italozó életmódja miatt fájdalmat okozott a családjának.

Az áldozat beleivott, amitől a békéscsabai kórházba került, ahol szeptember 26-án meghalt.

A férfi azt állítja, megbánta, amit tett, szerette volna, hogy a felesége édesapja meggyógyult volna. November 8-án hallgatták ki a rendőrök

előre kitervelten, aljas indokból elkövetett emberölés miatt.

Letartóztatását a szökés, elrejtőzés, valamint a tanúk lehetséges manipulálása miatt elrendelték - írta Origónak küldött levelében a főügyészség.