A Fiatalok Újpestért Egyesület szervezésében fiatalos rendezvényt tartanak a hétvégén Újpesten, Spirit Fesztivál név alatt. A rendezvény csúcspontja egy Curtis koncert lesz. Idén a kerület baloldali vezetése 11 év után egyszerűen kihagyta Curtist a Újpesti Városnapok önkormányzati rendezvénysorozatból, ami hatalmas csalódást okozott a rappernek.

Spirit Fesztivál néven kétnapos, fiataloknak szóló rendezvényre kerül sor Újpesten, november 12-én és 13-án. A fesztivált a Fiatalok Újpestért Egyesület szervezi többedmagával. Az esemény csúcspontja szombat este 21 órától egy Curtis koncert lesz.

Augusztusban Újpest baloldali vezetése 11 év után egyszerűen kihagyta Curtist a helyi városnapok kínálatából, ami a rappernek egy hatalmas csalódást okozott – közölte a Blikk Curtis Instagram-oldalára hivatkozó cikkében.

Curtis akkor ezt írta: Sajnos egy korszak lezárult...11 éven keresztül, minden évben, ott voltam szeretett városom napján fellépőként, ahol együtt ünnepeltük Újpestet és a születésnapomat.Az idei évben még csak meg sem kerestek a szervezők. Szomorú vagyok...Ahogy az köztudott, Curtis „él-hal" a kerületért, korábban pedig az Újpest FC-ben játszott.