Oszlopnak ütközött egy autó a Soroksári úton - videó

soroksári út baleset
Budapest, 2021. november 15. Villanyoszlopnak ütközött, összetört személygépkocsi a Soroksári úton 2021. november 15-én. A Tűzoltók a sérült sofőrt feszítővágóval szabadították ki a járműből. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Villanyoszlopnak ütközött egy autó Budapesten, a IX. kerületi Soroksári úton, a Koppány utca közelében.
Vágólapra másolva!

A vezető az autóba szorult, a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki a kocsiból, majd átadták a mentőknek - írja az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapja.

A Budapest Környéke úgy tudja, hogy a becsapódás olyan erejű volt, hogy a Swift jobb első lámpája a vasúti felüljáró alá, a járdára repült, az akkumulátor pedig kiszakadt a motortérből.

Villanyoszlopnak ütközött, összetört személygépkocsi a Soroksári úton 2021. november 15-én. A tűzoltók a sérült sofőrt feszítővágóval szabadították ki a járműből Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Az oldal azt is írja, hogy bár a légzsák kinyílt, a sofőr így is súlyosan megsérült és beszorult a roncsba, őt a fővárosi hivatásos tűzoltók a bal első és a bal hátsó ajtó, plusz a B oszlop levágásával, valamint a biztonsági öv elvágásával tudták kiemelni.