Brutális kegyetlenséggel ölhette meg barátnőjét a férfi, akit most Madeleine McCann meggyilkolásával gyanúsítanak

court police Vertical HEADSHOT LITTLE GIRL DISAPPEARANCE
An undated handout photograph released by the Metropolitan Police in London on June 3, 2020, shows Madeleine McCann who disappeared in Praia da Luz, Portugal on May 3, 2007. - German police said Wednesday they have identified a new suspect in the mysterious disappearance of British girl Madeleine McCann in 2007. "In connection with the disappearance of the then three-year-old British girl Madeleine Beth McCann..., the Braunschweig public prosecutor's office is investigating a 43-year-old German citizen on suspicion of murder," said federal police in a statement. (Photo by Handout / METROPOLITAN POLICE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / METROPOLITAN POLICE " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Kihallgatta a rendőrség azt a férfit, aki korábban jó barátja volt a Maddie McCann meggyilkolásával meggyanúsított Christian Bruecknernek – írja a Mirrorra hivatkozva a Ripost. A lap információi szerint a férfi azt állította, hogy Brueckner évekkel korábban bevallotta neki, hogy bedrogozva megölte a volt barátnőjét.
Vágólapra másolva!

Az eset 2010-ben történhetett, akkoriban tényleg történt egy brutális gyilkosság: a prostituáltként is tevékenykedő, egyébként egy konyhán dolgozó,

mindössze 24 éves Monika Pawlakot megölték és feldarabolták. Két szemeteszsákban találtak rá.

Brueckner ellen akkoriban nyomozás indult, de sosem vádolták meg a gyilkossággal.

Forrás: AFP/Handout

Mindez három évvel azelőtt történt, hogy Madeleine McCann eltűnt Portugáliában. A kislány ügyében több mint tíz éven keresztül nem volt előrelépés.

2020 nyarán aztán a rendőrség meggyanúsította Christian Bruecknert, aki már börtönben ült nemi erőszakért és szexuális zaklatás miatt.

A férfi egyáltalán nem aggódik azért, hogy Madeleine McCann elrablásával is összefüggésbe hozták, azt állítja, hogy a rendőrség csak egy szalmaszálba kapaszkodik.