Kocsis Máté: Új elemmel bővült a mélyen tisztelt főpolgármester úr arcátlan válaszainak tárháza

KARÁCSONY Gergely; GYURCSÁNY Ferenc; MAGYAR György ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ beszélget ellenzék Foglalkozás FOTÓ FOTÓTÉMA főpolgármester-jelölt HÉTKÖZNAPI kampányzáró rendezvény Közéleti személyiség foglalkozása politikus profilból SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY ü
Budapest, 2019. október 12. Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke és Magyar György ügyvéd az ellenzék XV. kerületi kampányzáró rendezvényén 2019. október 12-én. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Új elemmel bővült a mélyen tisztelt főpolgármester úr arcátlan válaszainak tárháza: Karácsony Gergely nem indít vizsgálatot a Városháza-ügyben, mert azt "NEM HISZI EL", amit a hangfelvételeken hall - írja Kocsis Máté a közösségi oldalán. 
Vágólapra másolva!

A Fidesz frakcióvezetője azt írta a Facebookon, hogy

Ahogyan arról már az Origo beszámolt, újabb videóval jelentkezett kedd reggel a Városháza-gate-ben igencsak jól tájékozott Anonymus. Az Origóhoz eljuttatott október 6-ai beszélgetésből a fővárosi önkormányzat körül működő korrupciós hálózat, vagyis a „jutalékos rendszer" működése ismerhető meg.

A jól behatárolt személyi kör gyakorlatilag mindenható a fővárosi ingatlaneladási ügyek terén. A szálak a táskás embertől Karácsony Gergely főpolgármesteren át egészen Bajnai Gordon volt kormányfőig érnek.