Jakab Péter hazudni próbált a kamulakásáról, de megint lebukott

ellenzéki megemlékezés oktober 23 Jakab Péter
Vágólapra másolva!
Bizonyítékok vannak arra, hogy Jakab Péter és a kamulakása tulajdonosa régi jó barátok. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Jobbik elnöke lebukott, hogyan csal az Országgyűlés által neki bérelt lakással.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, a Jobbik két vezető politikusa kereste meg a Bors szerkesztőségét leleplező dokumentumokkal arról, hogy a pártelnök hogyan csal az Országgyűlés által neki bérelt lakással. Csak látszólag bérli, azt kiadták egy harmadik személynek, hogy dupla pénzt vágjanak zsebre.

Jakab Péter ezután nyilatkozatban tagadta, hogy egyáltalán ismerné a kamulakás bérbeadóját.

Szó szerint ezt mondta a Blikknek: „ A lakás tulajdonosa nem ismerősöm, tudtommal budapesti lakos."

A Bors ezután lekérte annak a lakásnak a tulajdoni lapját, amelyet Budapesten, a XI. kerületben, a Fraknó utcában bérel az Országgyűlés Hivatala, évi közel 3 millió forintért.

A hivatalos dokumentum szerint a lakás tulajdonosa K. Emese, aki Miskolcon az Eper utcában lakik. Márpedig az Eper utca alig 3 percre van Jakab Péter miskolci otthonától.

Forrás: Bors

A Bors munkatársai a helyszínen is ellenőrizték mindezt, bárki elsétálhat 2-3 perc alatt Jakab Pétertől a lakás tulajdonosának otthonáig.

Hogy a Jobbik elnöke és a kamulakás tulajdonosa, valamint családjaik régi jó barátok azt Facebook bejegyzések, fotók, posztok tucatjai is bizonyítják.

Ezeket a dokumentumokat a Bors munkatársai lementették és ügyvédi letétbe helyezték, ha a perrel fenyegetőző Jakab Péter továbbra is hazudik.

Novák Előd, a Mi Hazánk politikusa azt írta Facebook-oldalán, hogy a lakhatási támogatással való csalás bevett dolog a Jobbikban.