Hullákra keresett rá VV Fanni elrablója, telefonos keresőszavak buktathatják le - írta a Blikk.

Újabb, a közvélemény előtt eddig nem ismert információk birtokába jutott az utóbbi idők legrejtélyesebb bűnesetével kapcsolatban a Blikk.

A lap azt írja, B. László, VV Fanni feltételezett gyilkosa, mielőtt felment Fanni bérelt lakásába, a telefonjában az: „escort fiú" kifejezésre keresett rá a neten. Majd témát váltott, és a „bódítószer" kifejezést pötyögte be a készülékébe.

A gyilkossággal gyanúsított B.László a tárgyalóterembenFotó: Polyák Attila - Origo

A vádirat szerint B. kocsija csomagtartójában az eszméletlen vagy már halott Fannival Siófokra hajtott. A kocsival leparkolt, majd felment az általa bérelt apartmanba. A Blikk úgy tudja, pár óra alvás után órákon keresztül szexhirdetéseket böngészett a mobilján. Később autóba szállt, és feltehetőleg Szalkszentmártonnál a Dunába dobta a lány holttestét.

Ettől kezdve figyelme a szexuális irányultságú témákról teljesen máshova kanyarodott, a nyilvános körözési listát ellenőrizte jó párszor, illetve beütötte a „vízihulla" és „melyik országba nincs kiadatás" kereséseket.

A telefonból kinyert adatok is azt támasztják alá számomra, hogy B. László olthatta ki Fanni életét. Bízom benne, hogy tettéért megkapja méltó büntetését - mondta a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József.