Márki-Zay Péter óriásplakátokon védi Soros Györgyöt a migrációval kapcsolatban

China's state media warns Soros on betting against yuan, HK dollar China Chinese George Soros investor billionaire SQUARE FORMAT
Soros György
--FILE--Billionaire investor George Soros, chairman of Soros Fund Management and founder of The Open Society Institute, reacts at a sub-forum during the Boao Forum for Asia Annual Conference 2013 in Qionghai city, south China's Hainan province, 8 April 2013. China's state media has warned billionaire investor George Soros against betting on falls in the value of the Chinese yuan and Hong Kong dollar amid widespread worries over the health of the world's second-largest economy. China's fourth-quarter economic growth slowed to the weakest since the global financial crisis, increasing pressure on a government struggling to regain investors' confidence after perceived policy missteps jolted global markets. "Soros' challenge against the renminbi (yuan) and Hong Kong dollar is unlikely to succeed, there is no doubt about that," the People's Daily overseas edition said in a front-page opinion piece on Tuesday (26 January 2016). China's economic fundamentals remain sound, despite slower growth, volatility in its stock market and the yuan's depreciation against the U.S. dollar, said the opinion piece, written by a researcher at the commerce ministry.
Vágólapra másolva!
Gyurcsány jelöltje, Márki-Zay Péter hamarosan országszerte 400 óriásplakáton fogja védelmébe venni a bevándorláspárti, milliárdos tőke spekuláns Soros Györgyöt. Márki-Zay - a tényeknek ellentmondóan - azt állítja, hogy Soros György évtizedek óta nem ügyködik azon, hogy megvalósítsa a hőn áhított határok nélküli világát a migránsok betelepítése révén. Soros azonban hatalmas összegekkel és elképesztő méretű szövevényes alapítványhálózattal és álcivil szervezetek segítségével lobbizik az illegális migráció legalizálása mellett, és szervezetein keresztül állampolgárságot követel az illegális bevándorlóknak. Márki-Zay a plakátokon azt állítja, hogy Soros nulla migránst akart Magyarországra telepíteni, pedig a valóságban annyi történt, hogy a magyar kormány ellenállt Soros és Brüsszel nyomásának, és a határkerítéssel megvédte Magyarországot a migránsok áradatától.
Vágólapra másolva!

Gyurcsány Ferenc jelöltje, Márki-Zay Péter hamarosan országszerte 400 darab óriásplakáton fogja védelembe venni a nyíltan migránspárti milliárdos Soros Györgyöt.

Márki-Zay Péter többször is elismerte, hogy ő valójában migrációpárti baloldali politikus Forrás: AFP/John Thys

Nem kevesebbet állít, mint, hogy a milliárdos nem szervezi aktívan a migrációt Magyarországra és Európába.

Márki-Zay többször védelmébe vette már Sorost, kijelentette: beengedné a migránsokat hazánkba

A hódmezővásárhelyi polgármester már évekkel ezelőtt részletesen kifejtette nézeteit a migrációval kapcsolatosan abban a propagandakönyvben, amelyet Kálmán Olga írt róla.A könyvben Márki-Zay azt mondja, amíg Magyarország az unió tagja, addig a kormány nem tudja megakadályozni a bevándorlást és nem tehet különbséget a más kultúrkörből jövőkkel szemben. A hódmezővásárhelyi polgármester azt is állította, hogy összességében inkább pozitív, mint negatív hatást gyakorolt a nagyszámú, egy időben történő bevándorlás egy adott térség gazdasági fejlődésére.

Márki-Zay már korábban többször is hűséget esküdött Soros Györgynek.

A hódmezővásárhelyi polgármester augusztusban VV Zsoltinak egy videóinterjúban azt mondta:

Október 20-án pedig a radikális baloldali CNN-nek adott interjút, ahol beismerte, hogy be fogja engedni a migránsokat Magyarországra:

Ezt követően október 23-án beszédében - pár száz lézengő ember előtt - újra védelmébe vette a milliárdos spekulánst, amikor azt hazudta, hogy Soros és szervezetei nem akarnak Magyarországra migránsokat telepíteni. Gyurcsány jelöltje a következőket mondta beszédében: Hazugságkampányok fognak elkövetkezni, hogy migránsbetelepítéssel, áremeléssel és Gyurcsánnyal fognak vádolni bennünket azok, akik 12 év alatt nem tudtak semmit rábizonyítani Gyurcsány Ferencre (...) miközben

A magyar határkerítés a megoldás

Márki-Zay Péter folyamatosan hazudik tehát az illegális bevándorlás legfőbb támogatójáról, Soros Györgyről.

Soros nem azért nem telepít migránsokat Magyarországra, mert nem akarná ezt, hanem azért, mert a magyar kormány 2015-ben elsőként felismerte, hogy az illegális migráció megállítására a leghatékonyabb módszer a határkerítés építése.

Az illegális migráció megfékezésének egyetlen módja a határkerítés Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Azóta a magyar sikert látva az állandó migrációs nyomás miatt egyre több ország követi a magyar példát.

Magyarországon jelenleg is több Soros által finanszírozott szervezet ügyködik a migránsok betelepítésén, többek között a

Menedék - Migránsokat Segítő Egyesület, az Amnesty International Magyarország, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ), a Magyar Helsinki Bizottság.

Ezeket a bevándorláspárti szervezeteket Soros a Nyílt Társadalom Alapítványokon (Open Society Foundation-OSF) keresztül finanszírozza. A felsorolt szervezetek a 2015-ben kezdődő nagy migrációs válság idején aktívan segítették az országunkba özönlő dokumentumok nélkül illegális migránsokat.

Tüntető migránsok a Horgos-Röszke határátkelőhely szerbiai oldalán 2015. szeptember 16-án. A magyar rendőrök könnygázt és vízágyút is bevetettek a határ magyar oldaláról az őket dobáló illegális bevándorlókkal szemben Forrás: MTI/Sóki Tamás

A Soros-terv

A Soros-terv Magyarországon nem tudott megvalósulni az Orbán-kormány intézkedéseinek köszönhetően, akik a magyar emberek érdekei miatt nyíltan szembeszálltak a Soros által befolyásolt Brüsszellel.

Soros György, a baloldali milliárdos Forrás: Imaginechina via AFP/dycj - Imaginechina/Dycj

A Soros-terv lényege az, hogy az illegális migráció segítéségével felszámolják a nemzetállamokat, és ennek révén utat nyithatnak a nyílt társadalomnak. A Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványokon (OSF) keresztül minden évben komoly összegeket fordít migránsbarát szervezetek támogatására.

Eszméletlen összegeket fordít a tervére

Négy évvel ezelőtt magánvagyona túlnyomó részét, mintegy 18 milliárd dollárt adományozott a Nyílt Társadalom Alapítványoknak, befektet a digitális iparba, támogatja a Black Lives Matter mozgalmat, hálózata beépült az uniós testületekbe és a Biden-adminisztrációba, folytatja Kelet-Európa destabilizálását és gondoskodott egyeteme kampuszainak megduplázásáról is.

A "Nyílt társadalom" című könyvében Soros arról írt, hogy a nemzetállamok tekintélyének a hanyatlása üdvözlendő fejlemény. A 2015-ös nagy migrációs válság óta pedig rendszeresen azt propagálja, hogy az illegális migráció jót tesz Európának.

Szavai szerint Európának legalább évi egymillió illegális migránst kell befogadni.

2016-ban azt mondta, hogy 500 millió amerikai dollárt kíván a migránsok támogatására fordítani:

Soros György korlátlan migrációt akar az Egyesült Államokba és az Európai Unióba Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/John Moore

A Soros-terv megvalósítását nem bízza a véletlenre, ugyanis a stratégiai fontosságú országok kormányait az emberei révén a teljes befolyása alatt tartja, Brüsszel mellett szinte kézivezérléssel irányítja az ENSZ-t, az Emberi Jogok Európai Bíróságát és egyéb szervezeteket is.

Brutális támadásokat indít a vele szembeszállók ellen

Október 23-án szombaton megkezdődött a szicíliai Palermóban Matteo Salvini pere - közölte az MTI. A perben a volt olasz belügyminisztert azért vonják felelősségre, mert - hivatali kötelességével élve - 2019 nyarán csaknem három hétig nem engedte egy spanyol hajón Szicíliához érkezett 163 illegális bevándorló partraszállását.

Orbán Viktor és Matteo Salvini Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A pert megelőző előzetes bírósági eljárások során a baloldali milliárdos mindent megmozgatott annak érdekében, hogy a bevándorlásellenes Salvinit börtönbe küldje.

A Soros által támogatott - a Salvini által feltartóztatott - spanyol Open Arms nevű hajó és négy olasz NGO is megjelent a bíróságon, hogy ügyvédcsapatukkal elérjék, hogy vádat emeljenek az egykori olasz belügyminiszter ellen.

Salvini határozott migránsellenes fellépését követően Soros álcivil szervezetek egész sorával próbál meg beavatkozni az olasz belpolitikába.