Kóbor János, az Omega együttes frontembere november közepén került kórházba. Az állapotáról egyelőre keveset lehet tudni, az együttes most arra kéri a rajongókat, hogy együtt imádkozzanak a zenészért – írja a Blikk.

Kóbor Jánost rosszullét miatt vitte a kórházba a felesége, majd bent is tartották a SOTE Pulmonológiai Klinikáján, ami a légúti és tüdőbetegségek központjaként működik. Innen később átvitték a Városmajori Klinikára – írja a Blikk.

Kóbor János, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes és Presser Gábor, Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas előadóművész, zeneszerző, zongorista és énekes Benkő László búcsúztatásán a Farkasréti temetőbenForrás: MTI/Kovács Attila

A zenész állapotáról eddig nem árult el részleteket a családja. Az Omega most arra kéri a rajongókat, hogy együtt imádkozzanak Kóbor Jánosért.

Közös imára hívunk mindenkit Meckyért! November 20-án, szombaton este 10 és 11 óra között a lehető legtöbben gondoljunk rá, erőt és pozitív gondolatokat küldjünk neki! Meggyőződésünk, hogy szeretetünk és hitünk ereje eljut hozzá"  - írják a közösségi oldalukon.