Újabb két évig Illés Boglárka a Fidelitas elnöke

ILLÉS Boglárka
Budapest, 2021. november 20. Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke beszédet mond a Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszusán Budapesten, a Puskás Aréna konferenciatermében 2021. november 20-án. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Továbbra is Illés Boglárka a Fidelitas elnöke. Az ifjúsági szervezet szombati, XVIII. tisztújító kongresszusán újabb két évre megválasztotta az eddigi vezetőjét - olvasható a szervezet Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

Beszámolójukból kiderül, hogy a Fidelitas legfőbb döntéshozó testülete hét országos alelnököt bízott meg az egyes szakterületek vezetésével.

A megválasztott alelnökök: Baczkó Norbert, Biró Marcell, Bóka Bence, Farkas Dániel, Hack Angelika Lilien, Kiss Norbert és Szabó Krisztián Szilárd.

A Fidesz ifjúsági szervezete szombaton tartotta tisztújító kongresszusát.
A rendezvényen beszédet mondott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, a Fidelitas korábbi elnöke és több más politikus.

Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke beszédet mond a Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszusán Budapesten, a Puskás Aréna konferenciatermében 2021. november 20-án Forrás: MTI/Kovács Tamás

A kongresszus résztvevőit videóüzenetben köszöntötte a kormány több tagja és a párt két európai parlamenti képviselője is.